Digitalna platforma ima za cilj da konkretne inovacije i tehnološka rešenja, proizvedena od strane akademske i istraživačke zajednice, učini dostupnim privatnim kompanijama. Ovo je usluga za automatsko preuzimanje, sinhronizaciju, sortiranje i prikazivanje informacija sa velikih naučnih platformi kao što su Academia.edu, Google Scholar ili Researchers Gate sa platforme EmpowerHR4Inno. Platforma se inicijalno fokusira na prioritetne sektore, prehrambenu industriju, zdravstveni turizam, horizontalni IT prioritet i nacionalno proizvedena rešenja sa tendencijom daljeg razvoja. Sljedeće informacije se mogu naći:
  • Biblioteka kurseva sa objavljenim podsadržajem VoS-a, rezultatima, drugim rešenjima i digitalnim alatima i HR modelima;
  • Skup funkcija koje omogućavaju slanje novijih, objavljenih članaka, radova korisnicima koji se registruju kao zainteresovani za određenu grupu vesti.
Norwegian University of Life Sciences, Ås
Kvalitetsendringer i lam/sau og storfekjøtt relatert til oksidative prosesser i muskelsystemer
The oxidative processes in meat post mortem maintain the formation of free radicals. Behavior of reactive oxygen species is closely related to the energy metabolism of the muscle cell, mitochondrial activity and efficiency of antioxidant systems. The role of mitochondria as a natural antioxidant in a cell has been investigated. Biochemical changes in meat activated by oxidation processes provoke different pathways in tenderization and flavour formation.Oksidative prosesser i kjøtt opprettholder...
Preuzmite dokument English 2020 CORE Grabež, Vladana
  • Previous
  • 1 (current)
  • Next
Partneri
Pretplatite se na repozitorijum